Doelstelling/Over Ons

Welkom in de Toekomst,  

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam biedt jou een toonaangevende technische-of technologische opleiding.  Zij werkt nauw samen met het bedrijfsleven om haar opleidingen nog beter af te stemmen op de wensen van en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.  Zij heeft diverse samenwerkings-verbanden ,waardoor je volop kansen maakt op een goede baan!

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois (S.T.O.R.C.) is een private en erkende praktijkleer/school, welke gevestigd is in Rotterdam -Zuid.  Het is voor een ieder met een technische-en studievisie toegankelijk ( jong en oud).  Een ieder die geïnteresseerd is in het beroep van elektricien in de huisinstallatie en die het vak wilt leren, is bij ons aan het juiste adres!   

Doelstelling:
Ieder natuurlijk persoon,doch in het bijzonder iedere werkeloze jongeren, die weinig of geen opleiding heeft genoten ,het bieden van praktische lessen of te doen bieden van praktische lessen inzake onder meer Monteur Elektrotechnische Installaties (M.E.I) .

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois zet zich al jaren in, om leerlingen, Jong en Oud op te leiden en te begeleiden naar een betaalde baan. Stichting Technische opleidingen Rotterdam opereert zonder winstoogmerk!

Over Ons: 
In bovengenoemde Stichting zijn 2 bestuurders vertegenwoordigd:
De heren Charlie Eersteling en Michael Drooduin. Beiden hebben Energietechniek/ Elektrotechniek gestudeerd en in 2000 met succes voornoemde studie afgerond. Na hun studie hebben zij gedurende 8 jaar werkervaring opgedaan in zowel de woning-als de utiliteitsbouw. Zij weten als geen ander, wat voor studiekwalificaties voor elektriciens vereist zijn.

De heer Drooduin houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken van de stichting. ( Administratie,organisatie, logistiek etc) De heer Eersteling daarentegen is hoofddocent Elektrotechniek, Gas , Water en Centrale verwarming. De heer C.Eersteling is tevens praktijk beoordelaar bij het Vmbo, Mbo en het regulier onderwijs

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois is erkend door de Brancheorganisatie  KENTEQ, en SBB (Stichting Beroepen en Bedrijven).
Tevens is zij door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) en het bedrijfsleven aangewezen als erkend praktijkcentrum.

logo

 De kwaliteit van het vakmanschap is gegarandeerd!

 

Uitleg Hoofddocent: Combinatie kruis- ,hotel en serieschakeling(en) 

 

De Installatie van een straatkast Rotterdam/Weena, in opdracht van de Gemeente Rotterdam

Openingstijden:
Ma. t/m Vrijdag  van 09.00 – 22.00 u en
De Zaterdagen:  van 09.00 – 19.00 u